Вебинар “Социјална комуникација и аутистичен спектар на нарушувања”

ден650.00

Вебинар “Социјална комуникација и аутистичен спектар на нарушувања”

Цена:  650 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Др, сци. Силвана Филипова – Завод за рехабилитација на слух говор и глас 

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*)  

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Социјална комуникација и аутистичен спектар на нарушувања””

Your email address will not be published.