Back

Вебинар “Инклузивно образование за учениците со интелектуална попреченост ”

ден850.00

Вебинар “Инклузивно образование за учениците со интелектуална попреченост

Цена:  850 денари 

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: проф. др. Горан Ајдински – Филозофски факултет Скопје

Времетраење: 3 часа

Сертификат: Електронски (PDF*) /

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Category: