Back

Обука за подготовка на Еразмус+ проекти – Клучна акција 1

ден650.00

Обука за подготовка на Еразмус+ проекти – Клучна акција 12

Цена: 650 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Александра Јаковчевска

Времетраење: 3 часа

Сертификат: Електронски (PDF*)

 

*Видео снимката, материјалите и сертификатот ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Обука за подготовка на Еразмус+ проекти – Клучна акција 1

Целна група: Општа

Обучувач: Александра Јаковчевска

Времетраење: 3 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*)

Котизација : 650 денари 

Главната цел на обуката е учесниците да добијат општи познавања за Еразмус + програмата и клучната акција 1 (вклучувајќи ги сите под-акции кои се однесуваат на образовни институции, стручно образование, возрасни и млади).

Обуката ќе биде во времетраење од 3 часа поделена во 3 сесии:

Сесија 1

Првата сесија ќе се однесува на општи информации за проектен менаџмент и имплементација на проекти, конкретни знаења за Еразмус + програмата, структура на програмата, приоритети на програмата, кој може да аплицира, предуслови за аплицирање,  пронаоѓање на партнерски институции, платформа за аплицирање и начин на аплицирање и сл.

Сесија 2

Во втората сесија ќе се запознаеме конкретно со можностите за аплицирање во клучната акција 1, како и со сте од акции во оваа програма поединечно (рокови за аплицирање, начин и правила на аплицирање во секоја под акција)

Сесија 3

Последнат а сесија ќе биде наменета за практични примери за проекти од програмата Еразмус + клучна акција 1, како и стекнување знаења за процесот на пополнување на апликација.

Сите учесници ќе се стекнат со сертификат за успешно учество на вебинарот. 

За следење на обуката ќе ви биде потребна стабилна интернет врска,

компјутер/лаптоп или паметен телефон.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање

во секое кое време на 078 296 885.