За Нас

Einstein Open Academy е првата онлајн академија во нашата земја која на своите клиенти им нуди разновидни курсеви, вебинари и семинари од областа на образованието. 

Ние се стремиме да го олесниме вашиот личен и професионален развој, како и да ви овозможиме стекнување на нови вештини преку лесен и иновативен начин. 

За Нас

Einstein Open Academy е првата онлајн академија во нашата земја која на своите клиенти им нуди разновидни курсеви, вебинари и семинари од областа на образованието. 

Ние се стремиме да го олесниме вашиот личен и професионален развој, како и да ви овозможиме стекнување на нови вештини преку лесен и иновативен начин. 

Приказната зад Einstein Open Academy

Тимот на  Einstein Open Academy во последните шест години преку Здружението за дислексија Ајнштајн спроведе голем број на едукативни семинари, вебинари и обуки на кои што свое учество земаа над 7.000 наставници, родители, педагози, психолози, логопеди, специјални едукатори и многу заинтересирани граѓани. Нашата визија се стреми кон создавање на инклузивно општество за лицата со потешкотии во учењето. 

За креирање на инклузивно општество најважна е едукација на наставниот кадар, педагошко психолошките служби во училиштата, стручните соработници и родителите. За таа цел тимот на АЈНШТАЈН за вас ја карираше и првата онлајн академија Einstein Open Academy EOA која ќе нуди широк спектар на онлајн курсеви и вебинари за надградба на вашите знаења и вештини. 

icon2

Експерти

Курсевите се креирани од експерти со долгогодишно искуство во соодветната област
icon3

Заштедете

Следете ги нашите курсеви од било каде и заштедете во споредба со алтернативите
icon4

Дигитални

Курсевите се дигитални и овозможуваат стекнување на ново знаење од било кој уред со интернет конекција
icon1

Пионери

Einstein Open Academy е првата онлајн академија во нашата земја

Приказната зад Einstein Open Academy

Тимот на  Einstein Open Academy во последните шест години преку Здружението за дислексија Ајнштајн спроведе голем број на едукативни семинари, вебинари и обуки на кои што свое учество земаа над 7.000 наставници, родители, педагози, психолози, логопеди, специјални едукатори и многу заинтересирани граѓани. Нашата визија се стреми кон создавање на инклузивно општество за лицата со тешкотии во учењето. 

За креирање на инклузивно општество најважна е едукација на наставниот кадар, педагошко психолошките служби во училиштата, стручните соработници и родителите. За таа цел тимот на АЈНШТАЈН за вас ја карираше и првата онлајн академија Einstein Open Academy EOA која ќе нуди широк спектар на онлајн курсеви и вебинари за надградба на вашите знаења и вештини. 

icon2

Експерти

Курсевите се креирани од експерти со долгогодишно искуство во соодветната област
icon3

Заштедете

Следете ги нашите курсеви од било каде и заштедете во споредба со алтернативите
icon4

Дигитални

Курсевите се дигитални и овозможуваат стекнување на ново знаење од било кој уред со интернет конекција
icon1

Пионери

Einstein Open Academy е првата онлајн академија во нашата земја

Најпопуларни продукти

Искуства на корисници

natasha

Наташа Јовеска

Наставник

Јас сум почетник во професијата НАСТАВНИК. Слушајќи ги вашите вебинари станав подобар наставник, а што е поважно подобар човек, подобар пример за моите ученици. Секое искуство е добредојдено, а вашите вебинари се повеќе од тоа. 

153803048_10220259081891218_9007144283437155087_n

Марија Мостро

Наставник

Сум посетила многу семинари, но како наставник, а воедно и родител на дете со дислексија искрено тврдам дека вашите семинари ми го променија животот. Како наставник – да ги разберам децата во училница, како родител  да се смирам дека  моето дете ќе биде добро. 

После вашите семинари мојата Ана ја засака својата дислексија!  

„Мамо види,што направив!“ Тоа само дислексичари го можат! 

Darko Rusevski

Дарко Русевски

Наставник

Ајнштајн- очилата за проценка и поддршка на ученикот се многу прецизни, обуките инспирираат за понатамошно продлабочување во “софтверот” на ученикот како и негово подесување на највисоки перформанси. Секоја минута помината на обуките ми е многу значајна и е спој од посветеност, напорна работа и желба за подобрување на состојбите во образованието. Ви благодарам што постоите!