Вебинар “Како до инклузивно училиште за учениците со аутистичен спектар на нарушување”

ден650.00

Вебинар “Како до инклузивно училиште за учениците со аутистичен спектар на нарушување”

Цена: 650 денари

Формат; Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Проф. др. Наташа Станојковска Трајковска – Филозофски факултет Скопје

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) 

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

 

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Како до инклузивно училиште за учениците со аутистичен спектар на нарушување””

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.