Вебинар “Дискалкулија – практични методи и алатки”

ден650.00

Вебинар “Дискалкулија – практични методи и алатки”

Цена: 650 денари   

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Славица Тасевска Николовска – Лиценциран тренер за дискалкулија по методот на Рон Дејвис 

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) 

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Category:

Вебинар “Дискалкулија – практични методи и алатки”

Цена: 650 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Славица Тасевска Николовска – Лиценциран тренер за дискалкулија по методот на Рон Дејвис 

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) 

Со овој вебинар ќе имате можност да се стекнете со знаење на многу нови практични методи и алатки со кои ќе можете да им помогнете за учениците кои се соочуваат со потешкотии во математиката, кои може да се користат за време на часовите, но и во домашни услови..

Вебинарот ги опфаќа следниве теми : 


👉 Вовед во дискалкулија


👉 Како да ја препознаете дискалкулијата


👉 Практични вежби за помош на деца со дискалкулија


👉 Основни математички симболи


👉 Основни математички операции


👉 Совладување на таблица за множење


👉 Декаден систем 

Вебинарот е во времетраење од 4 часа.

Со секое купуивање на вебинарот се стекнувате сертификат за успешно учество на вебинарот. 

За следење на вебинарот ќе ви биде потребна стабилна интернет врска,

компјутер/лаптоп или паметен телефон.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање

во секое кое време на 078 296 885.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Дискалкулија – практични методи и алатки””

Your email address will not be published.