Вебинар „Развој на емоционална писменост кај децата„

ден650.00

Датум: 10-ти Март (Четврток)

Почеток: 18 часот на ZOOM

Котизација: 650 денари

Целна група: Општа 

Времетраење: 4 часа 

Обучувачи: Проф. д-р Софија Георгиевска и Фросина Денкова Зафировска психолози и системски семејни советници

Сертификат: Електронски (PDF* Формат)

Најдоцна 24 часа по извршување на уплатата на вашата e-mail адреса ќе го добиете линкот за приклучување на вебинарот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар „Развој на емоционална писменост кај децата„”

Your email address will not be published.