Вебинар “Развој на емоционалната интелигенција во детството и адолесценцијата”

ден650.00

Вебинар “Развој на емоционалната интелигенција во детството и адолесценцијата”

Цена:  650 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Проф. д-р Ана Фрицханд 

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Дигитален (PDF*) // 

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Развој на емоционалната интелигенција во детството и адолесценцијата””

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.