Вебинар: “Дислексија и дисортографија од логопедски аспект”

ден650.00

Вебинар: “Дислексија и дисортографија од логопедски аспект”

Цена: 650 денари

Целна група: Општа

Времетраење: 4 часа 

Обучувач: Д-р сци. Силвана Филипова – Логопед

Сертификат: Електронски (PDF)

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

 

Category:

Вебинар: “Дислексија и дисортографија од логопедски аспект”

Котизација: 650 денари 

Формат: Видео снимка
Целна група: Општа
Времетраење: 4 часа 
Обучувач: Д-р сци. Силвана Филипова – Логопед
Сертификат: Електронски (PDF)

Во вебинарот се опфатени следните теми:
👉 Развој на фонолошки способности
👉 Фонолшки дефицит кај децата со дислексија
👉 Хеперлексија
👉 Доминантна лателаризација и јазичките функции
👉 Одредување на профил на доминантност

Од овој вебинар ќе имате можност да се стекнете со знаење на многу нови практични методи и алатки со кои ќе можете да им помогнете за учениците кои се соочуваат со дислексија, кои може да се користат за време на часовите, но и во домашни услови.

Обучувач на вебинарот е Д-р сци. Силвана Филипова логопед и директор на Заводот за рехабилитација на слух говор и глас

За следење на вебинарот ќе ви биде потребна стабилна интернет врска.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање

во секое кое време на 078 296 885.

Вебинар: “Дислексија и дисортографија од логопедски аспект”

Black Friday цена: 350 денари 

Формат: Видео снимка
Целна група: Општа
Времетраење: 4 часа 
Обучувач: Д-р сци. Силвана Филипова – Логопед
Сертификат: Електронски (PDF)

Во вебинарот се опфатени следните теми:
👉 Развој на фонолошки способности
👉 Фонолшки дефицит кај децата со дислексија
👉 Хеперлексија
👉 Доминантна лателаризација и јазичките функции
👉 Одредување на профил на доминантност

Од овој вебинар ќе имате можност да се стекнете со знаење на многу нови практични методи и алатки со кои ќе можете да им помогнете за учениците кои се соочуваат со дислексија, кои може да се користат за време на часовите, но и во домашни услови.

Обучувач на вебинарот е Д-р сци. Силвана Филипова логопед и директор на Заводот за рехабилитација на слух говор и глас

За следење на вебинарот ќе ви биде потребна стабилна интернет врска,

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање

во секое кое време на 078 296 885.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар: “Дислексија и дисортографија од логопедски аспект””

Your email address will not be published.