Back

Придружете ни се во нашата новогодишната треска на едукативни вебинари 🎄  

 

Едукативните вебинари од третата сезона едукативни настани во организација на Здружението  Ајнштајн се сега достапни со намалување од 30 %

 

***Понудата важи до 05-ти Јануари 2022 година