Back

Придружете ни се во нашата новогодишната треска на едукативни вебинари 🎄

Едукативните вебинари од втората сезона едукативни настани во организација на Здружението  Ајнштајн се сега достапни со неверојатно намалување од 40 %

 

***Понудата важи до 05-ти Јануари 2022 година