Вебинар “Дислексија: практични методи и техники по Британски модел ”

ден650.00

Вебинар “Дислексија: практични методи и техники по Британски модел ”

Цена: 650 денари

Целна група: Општа

Формат: Видео снимка

Обучувач: Проф. м-р Даниела Де Силва – Westminster University United Kingdom 

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) 

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Дислексија: практични методи и техники по Британски модел ””

Your email address will not be published.