Back

Вебинар „Никој не е совршен! Справување со перфекционизмот и прокрастинацијата кај учениците„

ден850.00

Вебинар  „Никој не е совршен! Справување со перфекционизмот и прокрастинацијата кај учениците„  

 

Целна група: Општа 

Времетраење: 4 часа 

Обучувач: Ана Попризова – Гешталт терапевт и училишен психолог 

Котизација: 850 денари