Вебинар „Никој не е совршен! Справување со перфекционизмот и прокрастинацијата кај учениците„

ден650.00

Вебинар  „Никој не е совршен! Справување со перфекционизмот и прокрастинацијата кај учениците„  

Датум: 26-ти Февруари

Почеток: 10 часот

Платформа: ZOOM

Целна група: Општа 

Времетраење: 4 часа 

Обучувач: Ана Попризова – Гешталт терапевт и училишен психолог 

Котизација: 650 денари

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар „Никој не е совршен! Справување со перфекционизмот и прокрастинацијата кај учениците„”

Your email address will not be published.