Back

Вебинар „Лутина и агресивно однесување кај деца и млади- Препознавање и Одговор(ност)„

ден650.00

Вебинар „Лутина и агресивно однесување кај деца и млади- Препознавање и Одговор(ност)„

Датум: 18-ти Декември 10 часот

Платформа: ZOOM

Целна група: Општа

Времетраење: 4 часа

Обучувач: Радмила Живановиќ, лиценциран психолог и европски акредитиран психотерапевт во Психотерапика

Сертификат: Електронски (PDF)

Цена: 650 денари