Вебинар “Нарушувања во флуентноста на говорот”

ден650.00

Вебинар “Нарушувања во флуентноста на говорот”

Цена: 650 денари

Целна група: Општа

Формат: Видео снимка

Обучувач: Д-р . сци. Силвана Филипова – Завод за рехаблитиација на слух говор и глас 

Времетраење: 5 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) 

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

 

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Нарушувања во флуентноста на говорот””

Your email address will not be published.