Back

Вебинар “Дисграфија и диспраксија”

ден850.00

Вебинар “Дисграфија и диспраксија”

Цена: 850 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Проф. д-р Александра Каровска Ристовска 

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) /

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885