Вебинар “Дисграфија и диспраксија”

ден650.00

Вебинар “Дисграфија и диспраксија”

Цена: 650 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Проф. д-р Александра Каровска Ристовска 

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) /

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Дисграфија и диспраксија””

Your email address will not be published.