Back

Вебинар Од „учиме да читаме“ до „читаме за да учиме“

ден850.00

Датум: 20-ти мај (сабота) 10 часот

Платформа: ZOOM

Целна група: Општа

Времетраење: 3 часа

Обучувач: М-р Катерина Николовска – Академски терапевт за јазик и говор и магистер по специфични тешкотии во учењето

Сертификат: Електронски (PDF* Формат)