Back

Вебинар “АДХД во училницата: препознавање, стратегии и решенија”

ден850.00

Котизација: 850 денари

Формат: видео снимка

Времетраење: 3 часа

Обучувач: Славица Тасевска Николовска – лиценциран тренер за АДХД по светски познатиот метод на Рон Дејвис и долгогодишен практичар во работата со ученици со АДХД и АДД

Сертификат: Електронски (PDF* Формат)