Вебинар „Стратегии и техники за подобро воспитание во училиштето и семејството„

ден650.00

Вебинар „Стратегии и техники за подобро воспитание во училиштето и семејството„

Целна група: Општа

Датум: 12-ти Март (Сабота)

Почеток: 10 часот на ZOOM

Обучувач: Проф. д-р Розалина Попова Коскарова

Времетраење: 3 часа

Сертификат: Дигитален (PDF*)

Котизација : 650 денари 

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар „Стратегии и техники за подобро воспитание во училиштето и семејството„”

Your email address will not be published.