Сертификат – Вебинар „Карактеристики на на деца со оштетен вид„

ден100.00

Вебинар „Карактеристики на на деца со оштетен вид„

Цена на сертификат: 100 денари

Формат: Дигитален PDF* кој го добивате на вашата e-mail адреса

Целна група: Општа

Обучувач: Александра Јаковчевска

Времетраење: 3 часа

 

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сертификат – Вебинар „Карактеристики на на деца со оштетен вид„”

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.