Сертификат за учество на јавна трибина “Современите технологии зависност или корист?”

ден100.00

Јавна трибина “Современите технологии зависност или корист?”

Формат: Дигитален PDF* кој го добивате на вашата e-mail адреса

Времетраење: 2 часа

Сертификат: Електронски (PDF*) //  100 денари\

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сертификат за учество на јавна трибина “Современите технологии зависност или корист?””

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.