Сертификат – Вебинар „Основи на дислексија„

ден100.00

Вебинар “Основи на дислексија”

Цена на сертификат: 100 денари

Формат: Дигитален PDF* кој го добивате на вашата e-mail адреса

Целна група: Општа

Обучувач: Дамјан Николовски и Катерина Димова

Времетраење: 3 часа

Сертификат: Електронски (PDF*)  100 денари

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сертификат – Вебинар „Основи на дислексија„”

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.