Сертификат – Онлајн конференција “Домашната Vs. Меѓународната паракса за дислексија”

ден100.00

Сертификат за учество на онлајн конференција “Домашната Vs. Меѓународната паракса за дислексија”

Формат: Дигитален PDF* кој го добивате на вашата e-mail адреса

Времетраење: 3 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) //  100 денари

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сертификат – Онлајн конференција “Домашната Vs. Меѓународната паракса за дислексија””

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.