Сертификат – Вебинар „Дислексија: основи и препознавање„

ден100.00

Вебинар “Дислексија: основи и препознавање”

Цена на сертификат: 100 денари

Формат: Дигитален PDF* кој го добивате на вашата e-mail адреса

Целна група: Општа

Обучувач: Славица Тасевска Николовска – Лиценциран тренер за дислексија по методот на Рон Дејвис

Времетраење: 3 часа 

 

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сертификат – Вебинар „Дислексија: основи и препознавање„”

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.