Вебинар “Сензомоторен развој и интеграција на рефлекси”

ден650.00

Вебинар  “Сензомоторен развој и интеграција на рефлекси”

Цена:  650 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Проф. д-р Оливера Рашиќ Цаневска 

Времетраење: 4 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) // 

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Сензомоторен развој и интеграција на рефлекси””

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.