Back

Вебинар “Сензомоторен развој кај децата”

ден850.00

Вебинар “Сензомоторен развој кај децата” 

Цена:    850 денари 

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Проф. д-р Оливера Рашиќ Цаневска 

Времетраење: 3 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) 

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Category: