Back

Вебинар „Терапија со игра – Play therapy”

ден650.00

Вебинар „Терапија со игра – Play therapy”

Цена:   650 денари

Формат: Видео

Целна група: Општа

Обучувач: Проф. Д-р Оливера Рашиќ Цаневска

Времетраење: 4 часа

Сертификат: Дигитален (PDF*)

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885