Обука „Како до инклузивно образование за учениците со попреченост„

ден899.00

Обучувач: Проф. д-р Горан Ајдински – Институт за специјална едукација и рехабилитација Филозофски Факултет Скопје

Датум: 07-ми Мај

Почеток: 10 часот

Локација: Филозофски факултет Скопје

Целна група: Општа 

Времетраење: 4 часа

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Обука „Како до инклузивно образование за учениците со попреченост„”

Your email address will not be published.