Обука за подготовка на Еразмус+ проекти – Клучна акција 2

ден650.00

Обука за подготовка на Еразмус+ проекти – Клучна акција 2

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Александра Јаковчевска

Времетраење: 3 часа

Сертификат: Електронски (PDF*)

Котизација : 650 денари 

*Видео снимката, материјалите и сертификатот ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Обука за подготовка на Еразмус+ проекти – Клучна акција 2”

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.