Back

Обука „Дислексија: Практичната страна на науката за читање & Дискалкулија: Практични решенија и стратегии„

ден1,400.00

Датум: 16-ти Декември (Сабота)

Почеток: 9 часот

Времетраење: 6 часа

Целна група: Наставници, специјални едукатори и рехабилитатори, родители, логопеди, психолози, педагози и сите оние кои учествуваат во образовниот процес на учениците со специфични тешкотии во учењето

Обучувачи: М-р Катерина Николовска и Славица Тасевска Николовска

Сертификат: Секој учесник ќе се стене со два сертификати за учество на обуката

Котизација: 1.400 денари со вклучени работни материјали и ручек паузи