Back

Неактивно членство во Здружението Ајнштајн

ден600.00

Членовите, кои ќе одлучат да бидат неактивни членови на Здружението за дислексија АЈНШТАЈН  редовно ќе добиваат:

 

 • Известувања во однос на активностите кои ги спроведува нашата организација
 • Како и известувања и покани за семинари
 • Работилници и конференции

 

Членарината за неактивните членови изнесува 600 денари на годишно ниво

 

Доколку сакате да сте активен член кликнете тука  и  ќе можете уживате следните поволности: 

 • 20% попуст на сите семинари, работилници и конференции кои ги организира нашето здружение
 • 10% попуст на сите услуги кои ги нуди Едукативно –терапевтскиот центар Ајнштајн.
 • 10% попуст секој ден на сите изданија од издавачката куќа Арс Ламина, со ознака „лесно читливи“, во книжарниците на Литература.мк
 • 10% попуст на училишен прибор во сите книжарници на Тримакс, секој последен петок во месецот.
 • Приоритет при пријава за учество на сите семинари, работилници, конференции и настани кои ги организира нашето Здружение.
 • Редовни и навремени известувања и покани за семинари, работилници и конференции
 • Учество во собранието на членови како највисок орган на организацијата, а со тоа и можност за учество во донесувањето на одлуки релевантни за работата и активностите кои ги спроведува организацијата
 • Можност за аплицирање и станување  дел од телата на организацијата, како што се управен и надзорен одбор
 • Можност за учество на голем број платени едно дневни и повеќедневни обуки на различни теми во Скопје и низ територијата на цела држава.
 • Добивање на сите најнови публикации и прирачници бесплатно
 • Редовни известувања за проектните активности и ангажмани
 • Можност за волонтерски ангажман

Годишната членарина за активните членови изнесува 1.200 денари

Category: