Консултативен состанок

ден1,200.00

Консултативен состанок

 

Времетраење: 1 час и 30 минути

Стручно лице: Славица Тасевска Николовска – Лиценциран Дејвис фасилитатор

Проценка: Дислексија, диграфија, диспраксија, дискалкулија, АДД и АДХД

 

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Консултативен состанок”

Your email address will not be published.