Back

Вебинар „Како до дете кое што верува во себе„

ден850.00

Датум на одржување: 03-ти мај 18 часот

Платформа: ZOOM

Целна група: Општа

Времетраење: 3 часа

Обучувач: М-р Катерина Димова – специјален едукатор и рехабилитатор и лиценциран семеен-системски советник

Сертификат: Електронски (PDF* Формат)