Вебинар “Интерактивни пристапи во наставата”

ден650.00

Вебинар “Интерактивни пристапи во наставата”

Цена: 650 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа

Обучувач: Проф. др. Елизабета Илиевска

Времетраење: 3 часа

Сертификат: Дигитален (PDF*)

*Видео снимката, материјалите и сертификатот ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Интерактивни пристапи во наставата””

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.