Back

Обукa за подготовка на Еразмус+ проекти апликации од клучната акција 1

ден1,400.00

Времетраење: 3 часа

Платформа: ZOOM

Целна група: Општа

Обучувачи: М-р Александра Јаковчевска

Сертификат: дигитален (PDF формат)

Котизација: 1.400 денари