Back

Вебинар “Дислексијата во училницата – стратегии и алатки по пристапот на Ортон Гилингам

ден850.00

Вебинар “Дислексијата во училницата – стратегии и алатки по пристапот на Ортон Гилингам

Цена: 850 денари

Формат: Видео снимка

Целна група: Општа 

Времетраење: 4 часа 

Обучувач: Катерина Николовска – QSI, International School of Skopje

Сертификат: Дигитален (ПДФ*)

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

 

Category: