Back

Активно членство во Здружението Ајнштајн

ден1,200.00

Членовите, кои ќе одлучат да бидат активни членови на Здружението за дислексија АЈНШТАЈН ќе добијат своја персонална членска картичка со која ќе можат да ги уживаат следните поволности:

  • 20% попуст на сите семинари, работилници и конференции кои ги организира нашето здружение
  • 10% попуст на сите услуги кои ги нуди Едукативно –терапевтскиот центар Ајнштајн.
  • 10% попуст секој ден на сите изданија од издавачката куќа Арс Ламина, со ознака „лесно читливи“, во книжарниците на Литература.мк
  • 10% попуст на училишен прибор во сите книжарници на Тримакс, секој последен петок во месецот.
  • Приоритет при пријава за учество на сите семинари, работилници, конференции и настани кои ги организира нашето Здружение.
  • Редовни и навремени известувања и покани за семинари, работилници и конференции
  • Учество во собранието на членови како највисок орган на организацијата, а со тоа и можност за учество во донесувањето на одлуки релевантни за работата и активностите кои ги спроведува организацијата

 

Можност за аплицирање и станување  дел од телата на организацијата, како што се управен и надзорен одбор

Можност за учество на голем број платени едно дневни и повеќедневни обуки на различни теми во Скопје и низ територијата на цела држава.

Добивање на сите најнови публикации и прирачници бесплатно

Редовни известувања за проектните активности и ангажмани

Можност за волонтерски ангажман

Category: