Вебинар “Актуелно овде и сега анксиозност и како да се справиме со неа”

ден650.00

Вебинар “Актуелно овде и сега анксиозност и како да се справиме со неа”

Цена: 650 денари

Формат: Видео Снимка

Целна група: Општа

Обучувач: доц. д-р Мирјана Јовановска Стојановска 

Времетраење: 3 часа 

Сертификат: Електронски (PDF*) 

*Со купување на вебинарот видео снимката, материјалите и дигиталниот сертификат ќе ви пристигнат најдоцна за 24 часа на вашата e-mail адреса, доколку истите не ги добиете во наведениот рок обратете се кај нашата служба за техничка поддршка на 070688885

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар “Актуелно овде и сега анксиозност и како да се справиме со неа””

Your email address will not be published.