Вебинар „Успешни начини за работа со деца со АДХД„

ден900.00

Котизација: 900 денари

Датум: 04-ти Јуни (сабота) со почеток во 10 часот

Платформа: ZOOM 

Целна група: Општа 

Времетраење: 4 часа 

Обучувач: Анамарија Ружак

Работен јазик: Хрватски

Сертификат: Електронски (PDF* Формат)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вебинар „Успешни начини за работа со деца со АДХД„”

Your email address will not be published.

Cart
  • No products in the cart.