Back

Придружете ни се во нашата новогодишната треска на едукативни вебинари 🎄 

Едукативните вебинари од првата сезона едукативни настани во организација на Здружението  Ајнштајн се сега достапни со неверојатно намалување од 50 %

 

***Понудата важи до 05-ти Јануари 2022 година